Stålexperter med hög precision

Steel-Dowel-Pins2

Söker ni en leverantör av metaller och specialstål? Eller en spetsleverantör av specialstålsprodukter? Då kan Precisionsstål AB vara den rätta leverantören för er! Företaget är experter inom stål, där precision inte bara är något som ingår i företagsnamnet, utan är något som genomsyrar hela deras arbete.

Med materialproducenter i Västeuropa och partners i Sverige kan de erbjuda flera lösningar och möjligheter i förhållande till stål och metaller avsett för exempelvis verktyg och produktion. De är främst specialiserade på legerat konstruktionsstål men tillhandahåller kunder med mycket mer än så. Andra produkter som de arbetar med är exempelvis; verktygsstål, rostfritt stångstål, olegerat konstruktionsstål med automatstål, förbearbetade och finbearbetade plattor samt aluminiumstång och mässing. Här finns med andra ord flera lösningar att hämta som kan bli kundanpassade efter just era behov.

Med en utvecklad och ständigt växande maskinpark finns stora resurser för att ge kunden vad den önskar på ett effektivt sätt. Specialkompetens finns framför allt inom konstruktionsstål, metaller, rostfritt och verktygsstål. Här görs både större och mindre serier av produkter som produceras på ett smidigt sätt med hög kvalité. Företaget kan också erbjuda behandlingar, framställningar och bearbetning av andra material och lösningar. Detta kan göras tack vare samarbetet med andra kompetenta företag och tack vare företagets utvecklade maskinpark. Det i sig gör möjligheterna till produktion i princip oändlig, där leveranstiderna mot kund också förkortas.

Verksamheten riktar sig framför allt till kunder som har behov av en traditionell grossistverksamhet med anpassade rena stångstålsprodukter. Men även till de kunder som är i behov av specialanpassade lösningar och utföranden med specifika produkt- och formegenskaper. Företaget står för högsta ansvar som leverantör vid hjälp från kompetenta underleverantörer. Det gör att ni som kund alltid kan känna er trygga och säkra.

Önskemål och beställning från kund behandlas med stor omsorg för att finna den ekonomiska, kvalitativa och effektiva lösningen som passar er!